Observator Satmarean
Image default
barfe

Chiar ca suntem de râsul lumii …

… sau de toata jena. Pentru a-i amari și mai mult batranetile, polițiștii i-au făcut unei femei de 62 de ani … dosar penal. Offf, Doamne ! Așa se întâmpla când unii sunt prea „dedicati” meseriei lor de militieni.

Ce a făcut bătrâna. Pentru a-si întregi pensiuna, și așa de de toată jalea, femeia mai vindea din când în când țigări … e adevărat … de contrabanda. Sa nu fim intelesi greșit ! Nu suntem pentru incalcarea legii, nici pe departe. Însă bătrâna a fost prinsă cu vreo 500 de fire de țigări. La un simplu calcul, o imparteala după aritmetica învața în școli, nu ies mai mult de 25 de pachete de țigări.

https://intocmai.ro

Să mă ierte Dumnezeu, oameni buni ! Pentru 25 de pachete de țigări, femeia merita dosar penal ? Intreb eu ca „prostul”. Și atunci ce ne facem cu aia care fura milioane de euro fără să fie vreodată anchetati, sau dacă se întâmpla sa vadă pe dinauntru (din pura intamplare) vreo sala de judecată, scapa basma curata cât ai zice … peste ? Și mai rămân și cu averea la ciorap !!!

Atâta mai lipsește ca batranica sa mai ia și o condamnare pentru negotul ei. Oameni buni, purtatori de uniforme, ia puneți-vă sa ii panditi pe marii infractori nu pe cei de care ziceți voi ca fac evaziune cu doua fire de țigări sau cu o legătura de patrunjel.

Chiar ca suntem de toată jena !!!

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Puneți mâna și citiți ! Cartea nu urzică

observator

Seara neagră a mintii … A vrut să-și ucidă copilul !

observator

Mulți ca la balamuc ! Cei mai mulți vor ieși cu buzele umflate !

observator

Lasa un comentariu