Observator Satmarean
Image default
barfe

Cred ca au luat-o pe aratura … Voi ce ziceți (Foto)

Oameni buni, dacă și asta e realizare (cum se spune în lumea politichiei), atunci admit ca eu am luat-o razna. Totuși, sunt lucruri care ar trebui sa intre (sa reintre) în linia normalului și nu să se bata unii și alții cu caramizile în piep (sau cu ce or avea la indemana) ca au făcut lucruri mărețe.

E bine ca s-a făcut. Nu e vorba de asta. Dar acel sens giratoriu nu se poate inscrie nicidecum în „planul publicitatii” institutionale … a unei institutii din judet. A uneia mari de tot, „stăpân” peste meleagurile Satmarului.

https://intocmai.ro

Dar hai sa va aratam ce au postat domniile lor pe Facebook:

„Sensul giratoriu din comuna Călinești-Oaș, distrus de unii participanți la trafic în urmă cu câteva săptămâni, a fost refăcut provizoriu.

Amenajat la intersecția cu străzile care duc spre Gherța și Pășunea Mare, sensul giratoriu de la Călinești-Oaș a fost lovit din toate părțile și astfel a fost distrus aproape în totalitate. Consiliul Județean Satu Mare a luat măsura refacerii provizorii, în vederea asigurării traficului în condiții de siguranță, până la reamenajarea definitivă a acestui sens giratoriu”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Institutii paralizate … dar ne pregătim de bairamul de 1 Mai

observator

Greu cu calculele astea ! Prețul podului, tot mai mare

observator

Chiar ca suntem de râsul lumii …

observator

Lasa un comentariu