Observator Satmarean
Image default
Life

Cele mai ciudate reclamatii la „112”. Ce a mințit o femeie din Galati ?

Ce traznai le mai trec prin cap romanilor care suna la Ambulanța ? Cred ca suntem campioni la inventat tot felul de situații aiurea.

Angajații Serviciului de Ambulanță din Galați s-au confruntat cu o situație ieșită din comun când o femeie le-a spus că a fost violată de un morcov.

https://intocmai.ro

“Am avut un caz special anul acesta. O salvare din Galați a luat o femeie care susținea că a fost violată cu un morcov. Avea morcovul într-o sacoșă. Femeia a fost dusă la ginecologie.”, a declarant pentru Mediafax, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

Cei mai mulți dintre oameni solicită o ambulanață pentru a nu sta la coadă la unitatea de primire urgențe, însă au fost multe cazuri când ambulanța a fost chemată pe post de taxi.

Un bărbat din Vaslui a mințit că îi naște soția, dar de fapt voia să ajungă în oraș și drumul era înzăpezit. Pentru a fi convingători, soțul, soția și un fiu de 14 ani au început să plângă în receptor, imitând scâncetele unui nou-născut.

“Ajuns în sat, echipajul a constatat că apelul fusese fals și că bărbatul sunase pentru că avea nevoie să ajungă în oraș, la Vaslui, iar autoritățile nu deblocaseră drumul înzăpezit”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

O tânără, tot din Vaslui, a simulat o durere de stomac pentru a ajunge în club. Salvatorii ajunși la fața locului au găsit-o pe tânără îmbrăcată în rochie mulată, scurtă, cu tocuri de 15 centimetri. Ajunsă la spital, tânăra a recunoscut că trebuia să ajungă în club și iubitul ei nu avea bani de benzină să o ia de acasă cu mașina.

Tot pentru a ajunge în Vaslui, un bărbat din Lingurari a sunat la 112 și a spus că a înghițit o șopârlă. Operatorii 112 au crezut că este un bolnav psihic.

“De fapt, bărbatul trebuia să ajungă la Tribunalul Vaslui unde era citat într-un proces. A vrut să ajungă gratis și a spus la telefon ce i-a trecut prin cap”, mai spune Daniel Ungureanu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Seară cu povești, muzică bună și dans. Vezi unde și când

observator

Ce spune semnatura despre tine

observator

Au innebunit litoralul ! Titluri de Miss pentru doua oradence (Foto)

observator

Lasa un comentariu