Observator Satmarean
Image default
Life

Rotund sau plat ? Adeptii teorie Pământului plat s-au întâlnit la Cluj

Na, oameni buni, poate tot ce am învățat noi în școala vom putea arunca în scurt timp la cosul de gunoi. Acolo s-a dezbatut un subiect interesant, care desigur va face multă vâlvă. Pământul este rotund sau plat ?

Cei care și-au dat întâlnire la Cluj susțin ca este plat, și mai mult decât atât, ca cei de la NASA mint și ne umple mințile cu imaginea unui Pământ rotund. Așa o fi ?

https://intocmai.ro

La Cluj-Napoca a avut loc zilele trecute prima Conferinţă internaţională a Pământului Plat din România. Organizatorul conferintei este Adi Rus. Eu zic sa ii dam cuvântul și să ne explice chiar el cum sta treaba.

Scopul primei Conferinţe internaţionale a Pământului Plat din România, organizată la Cluj-Napoca, este de a aduce în atenţia opiniei publice acest subiect care a luat amploare începând cu 2015. Ne-am trezit la realitate că tot ceea ce ni se spune nu este chiar aşa dacă verificăm, dacă nu mai acceptăm ce ni se oferă. Dacă cercetăm puţin, observăm că imaginile cu Pământul din spaţiu pe care ni le oferă NASA sunt ori trucate, ori generate pe calculator. Nu ştiu care este scopul pentru care NASA ne prezintă Pământul Rotund şi nici care sunt motivele pentru care cei care susţin că Pământul este rotund vor să ne inducă în eroare, dar pentru mine este important să descopăr şi să îmi demonstrez mie care este forma adevărată a Pământului”, a spus Rus, conform Mediafax.

„S-ar putea să fie o câmpie infinită, întinsă, cu un Soare local care se învârte deasupra şi încălzeşte şi avem un loc locuibil. Mai încolo nu ştiu ce este, ori continuă câmpia, ori mai sunt alte locuri locuibile, nu avem cum să ştim dacă nu mergem să cercetăm. Noi am vrea să cercetăm, dar în limita posibilităţilor. Dacă găsim un milionar care ar finanţa o expediţie în Antartica, ar fi în regulă, deoarece punctul cheie este Antarctica. În opinia noastră, Antartica nu este un continent, ci este, de fapt, marginea zonei locuibile unde stăm noi, o barieră de gheaţă”, a explicat organizatorul conferinţei.

Adi Rus şi-a întrerupt studiile de la Facultatea de Construcţii din Cluj-Napoca în mai 1989 şi a fugit în SUA, unde a studiat psihologie juridică la John Jay College of Criminal Justice din New York şi a deţinut o diplomă de Masters în Educaţie.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cica cum se indragostesc zodiile ! Vezi care … cum …

observator

Cum să îţi pregăteşti cafeaua acasă ca la cea mai buna cafenea din oraș

observator

Preotii au calculat ! Când vom sărbători Pastele în 2020 ?

observator

Lasa un comentariu