Observator Satmarean
Image default
Life

Politista de meserie … cantareata in timpul liber ! A impresionat juratii ! (Foto&video)

O polista din Oradea și-a agățat (pentru o seara) uniforma in cui și s-a gândit sa urce pe scena de la „Vocea Romaniei”. Și bine a făcut …

Natalai Selgean a cantat piesa Loredanei Groza „Zig-Zaga”, impresionandu-i pe jurati.

https://intocmai.ro

„Aș vrea să încep prin a face un elogiu Loredanei. Este probabil unul din cei mai explozivi artiști live pe care eu îi cunosc în această țară. Felul în care își conduce show-urile este excepțional. Vreau, cu ocazia asta, să îi mulțumesc Loredanei pentru cei trei ani petrecuți la Vocea României”, a declarat Tudor Chirilă după momentul Nataliei.

„Doamna polițistă, aș dori foarte mult să veniți în echipa mea nu doar să lucrez cu vocea dumneavoastră fermecătoare, ci și ca să mă ajutați să mediez relația asta din platou cu domnii ăștia. Eu, ca femeie, am nevoie de un pic de protecție”, a încercat Irina Rimes să o convingă pe concurentă să aleagă echipa ei.

Pentru Natalia, muzica este mai mult decât o pasiune. Este un mod de viață. Ea își dorește, ca alături de trupa Naty Loves Monday, să reușească pe piața muzicală românească.

„Anul acesta am hotărât să îmbrățișez din nou șansa de a reuși în industria muzicală din România, cu atât mai mult cu cât, de ceva timp, sunt solista trupei Naty Loves Monday, trupa în care am mare încredere! Visul meu este să cânt, să cânt pentru multă lume, să am piesele mele, și ceea ce Dumnezeu mi-a dat, să treacă prin mine și să le ofer celorlați, prin muzică.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Eurovision 2019: Reprezentanta României, reacţii pozitive la a doua repetiţie oficială

observator

Cica cum se indragostesc zodiile ! Vezi care … cum …

observator

Cum arata noua Toyota Yaris ? (Foto)

observator

Lasa un comentariu