Observator Satmarean
Image default
Sport

O pereche de dansatori satmareni, vicecampioni naționali

Trei perechi de dansatori de la Royal Dance Club Satu Mare au participat în acest week-end la Campionatul Naţional de Clase al Romaniei la Dans Sportiv organizat la Bucureşti, de unde s-au întors cu rezultate remarcabile.

Perechea David Decsei şi Carina Cociota au câştigat titlul de vicecampioni la categoria Latino 16-18 ani în clasa B, fiind înscrie 19 perechi de dansatori din toată ţara.

https://intocmai.ro

Perechea Luca Dominic Şimon şi Cerasela Torja au devenit vicecampioni la categoria Standard 16-18 ani în clasa D, din 26 perechi înscrise, promovând astfel în clasa C, unde în aceeaşi zi, la secţiunea Latino 16-18 ani au obţinut locul 6 din 11 perechi înscrise.

De asemenea, au obţinut titlul de campion neoficial la clasa Hobby St şi La, categoria de vârstă 19-35 perechea Zsebenyi Erik şi Gabriela Puşcaşiu, aceştia fiind la prima lor participare la campionatul naţional de clase.

Competiţia a adunat laolaltă peste 650 de perechi din România şi până în Australia, sportivii şi arbitri fiind sosiţi în ţară din peste 20 de ţări europene şi nu numai.

Perechile de la Royal Dance Club au avut o evoluţie remarcabilă la aceasta competiţie.

Meritul le aparţine atât sportivilor, cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga şi Marius Iepure.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Campioană pentru a șasea oară

observator

Baschet: CSM Satu Mare vrea calificarea în Final 4

observator

Ea este cea mai buna floretista U15 din țara. A cucerit aurul la naționale

observator

Lasa un comentariu