Observator Satmarean
Image default
Sport

„Regii” drift-urilor și-au dat întâlnire în acest week-end. Vin din toată Europa

Caii putere dar și priceperea piloților își vor spune cuvântul în acest week-end la Bucuresti. Cei mai priceputi piloti în drifting din toată Europa își vor măsura priceperea la volan, dar și rezstenta „doamnelor” lor pe patru roti.

Peste 50 de piloţi din Europa vor concura, la Bucureşti, în runda finală a Campionatului Naţional de drift şi etapa pilot a Campionatului Europei Centrale, care va avea loc vineri şi sâmbătă în jurul Arenei Naţionale din Bucureşti, accesul publicului fiind gratuit.

https://intocmai.ro

Printre participanţi se vor număra si campionul Europei, Marko Zakouril, triplul campion al Ucrainei, Dmitri Iliuk, dar şi campioni din Cehia, Bulgaria, Polonia şi Ungaria.

Printre românii care vor lua startul se numără campionii naţionali Răzvan Frăţianu şi Sorin Ene, ambii implicaţi şi în lupta pentru titlul din acest an. De asemenea, la Clasa Semi Pro, dedicată piloţilor din noua generaţie, Claudiu Adam, în vârstă de numai 16 ani, conduce clasamentul şi are şansa să devină cel mai tânăr campion naţional din istoria acestui sport dacă se va impune la Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Adrenalina la cote maxime ! O zi la rafting !

observator

Nebunie pe doua roti ! Concurs de mountainbike, în vestul Transilvaniei !

observator

Cupa Romaniei: Spadasinii satmareni au ratat semifinala. Cine câștigat duelul ?

observator

Lasa un comentariu