Observator Satmarean
Image default
Locale

Cazul copilului refuzat de școli, în atenția prefectului. Cum vrea sa rezolve cazul ?

Prefectul Darius Filip s-a întâlnit azi, 9 octombrie, cu reprezentanţii Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE), cei ai Şcolii Gimnaziale Dr. “Vasile Lucaciu” din Satu Mare, respectiv cu mama care susţine că băiatul său de opt ani a fost refuzat la şcolarizare de conducerile mai multor unităţi de învăţământ, pe fondul tulburărilor comportamentale cu care se confruntă.

Întâlnirea a avut ca scop găsirea unei soluţii concrete pentru şcolarizarea copilului într-un timp cât mai scurt.

https://intocmai.ro

Situaţia minorului a fost făcută publică în urma participării mamei sale la audienţele susţinute marţi, 8 octombrie, de către prefectul judeţului Satu Mare.

Având în vedere că la dosarul copilului au fost adăugate astăzi documente medicale noi, mâine (joi,10 octombrie) se va întruni din nou Comisia de orientare şcolară şi profesională de pe lângă CJRAE Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat instituţiilor cu atribuţii în domeniul social şi educaţional să clarifice toate aspectele acestui caz şi să aleagă împreună cu familia copilului varianta optimă pentru minor. Cazul rămâne în atenţia directă a prefectului până la finalizarea acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Se tund copacii în oraș. Se închid străzi

observator

Circulatie inchisa temporar pe o strada din Satu Mare (Foto)

observator

Cautat de politistii din Luxemburg, prins la Urziceni

observator

Lasa un comentariu