Observator Satmarean
Image default
Nationale

Mașina în șanț ! Accident cu 5 victime !

Viteza și neatentia sunt cele care duc la producerea celor mai multe accidente de circulatie grave, care nu odată se lasa și cu tragedii umane. Politistii si pompierii intervin la aceasta ora pentru a salva cele cinci victime ale accidentului produs azi dupa-amiaza in localitatea bistriteana Chiuza.

Un grav accident de circulatie soldat cu 5 victime a avut loc cu puțin timp în urma în localitatea bistriteana Chiuza. O mașina, probabil din cauza vitezei neadaptate la drum, a ajuns în șanț. În mașina în cauza erau 5 persoane.

https://intocmai.ro

Potrivit informatilor furnizate de ISU Bistrita-Nasaud, victimele sunt constiente. La fata locului intervin echipaje de pompieri dar și ambulanța SMURD pentru a prelua victimele ranite mai grav.

Ajunsi la fata locului, echipajele de interventie au gasit cinci victime, dintre care doua erau in afara masinii, constiente si cooperante. Celelalte trei persoane implicate in evenimentul rutier erau in masina, acestea fiind scoase de echipajele de pompieri aflati la locul interventiei.

Este important de precizat faptul ca, cele trei persoane ramase in masina nu au erau incarcerate, acestea ramanand in autoturism la recomandarae dispecerului ISU Bistrita-Nasaud, pentru a nu complica eventuale leziuni in urma unei extrageri fortate.

Cel mai grav afectat de accident este soferul masinii. Acesta are episoade de pierdere a cunostintei. Victimele primesc ingrijirile medicale necesare la fata locului.

Vom reveni si cu alte amanunte.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Vești bune pentru bugetari: Salarii mai mari și vouchere de vacanță

Admin

Sorina Pintea face plângere la DNA pentru cardul de sănătate

observator

Fata de 12 ani, calcata de tren. Medicii i-au amputat piciorul

observator

Lasa un comentariu