Observator Satmarean
Image default
Sport

Vrei sa ai o seara de neuitat, alături de copilul tău, pe Arena Naționala ? Inscrie-te pentru acces gratuit !

Vrei sa îți duci copilul la meciul nationalei Romaniei ? Pentru accesul gratuit la partida de fotbal dintre Romania și Norvegia trrebuie sa te incri la e-mail-ul secretariatgeneral@frf.ro. Și asta cât de curând deoarece doar pana azi, 9 octombrie, la miezul nopții se mai accepta inscrieri.

Federația Romana de fotbal (FRF) a anunțat zilele trecute ca peste 15.000 de copii sub 14 ani și insotitorii lor vor asista la partida Romania – Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020.

https://intocmai.ro

Nationala Romaniei a fost sanctionata de UEFA pentru scandarile rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte in suprafata de joc si patrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federatia fiind amendata si cu 83.000 de euro.

Termenul limita de inscriere pentru acces gratuit la partida. prin intermediul mailului la secretariatgeneral@frf.ro este miercuri, 9 octombrie, la miezul noptii.

Toti solicitantii vor primi biletele pe mail, in data de 10 octombrie.

Partida Romania – Norvegia, din cadrul preliminariilor EURO 2020, se va disputa, marti, 15 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Concurs de pescuit. Cupa 13 Septembrie (Foto)

observator

Lotul României pentru debutul în preliminariile EURO 2020

observator

Negrestenii au petrecut o seara sportiva. Participare numeroasa

observator

Lasa un comentariu